Mirëqenie / 3 Shtator 2022, 21:28

A duhet t'i lyejmë flokët me parfum? Ja ç'përgjigje japin ekspertët

A duhet t'i lyejmë flokët me parfum? Ja

Parfumi është një një produkt i padukshëm në pamje të parë, por pa diskutim një prej atyre gjërave më përcaktuese të stilit të një personi. 

Por a duhet të lyeni me parfum çdo cep të trupit? Që parfumi juaj të zgjasë sa më gjatë, duhet ta hidhni atë jo vetëm tek kyçet e duarve dhe qafa, por dhe në zona të tjera të ndjeshme të trupit si pjesa pas gjunjve, kërthiza dhe mbrapa veshëve, por kurrë në flokëv.

Sipas ekspertes së flokëve Sophia Hilton, përdorimi i parfumit mbi flokë i than ata dhe aroma mund të çojë në disa dëmtime serioze. “Ne nuk e mendojmë dy herë kur hedhim parfum në qafë çdo ditë. Kështu që ne nuk e mendojmë sesa e lartë është përqindja e alkoolit dhe si 1/3-ta e tij absorbohet menjëherë, jo nga lëkura, por nga flokët tanë! Më e keqja është se disa vajza u hedhin parfum flokëve, duke e bërë atë shumë të thatë”-përfundoi ajo.

Horoskop