Astroliving 4 Shtator 2022

Më mirë beqarë sesa çift, shenja që do të preket nga tranziti i Hënës

Astroliving

Kur ndodhin disa tranzite astrologjike, si për shembull aktualisht Hëna në bricjap,  ato promovojnë vetminë. Gjatë kësaj kohe, shumë prej jush mund të preferojnë të kalojnë kohë vetëm, sepse në fakt kënaqen me kohën që kalojmë me veten.

Por cila shenjë do të preferojë të rrijë beqare?

•Shigjetari

Nga të gjitha shenjat, shigjetarit i ka pëlqyer gjithmonë të qenurit beqar.  Në fakt nuk keni luajtur kurrë të njëjtën lojë si gjithë të tjerët kur bëhet fjalë për të qenë në një lidhje.

Çdo marrëdhënie në të cilën keni qenë duket ndryshe nga marrëdhëniet e cilësuara si "normale”. Liria është joshja e vërtetë këtu dhe ju e gjeni në mendjen tuaj. Jeni gjithmonë më mirë beqarë dhe kjo do të jetë gjithmonë zgjedhja juaj e parë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor