Modë / 4 Shtator 2022, 19:40

Disa ide si të kombinoni xhinset në vjeshtë

Disa ide si të kombinoni xhinset në vjeshtë

Për pak ditë hyjmë zyrtarisht në stinën e vjeshtës dhe kjo periudhë përkon gjithashtu me ndërrimin e veshjeve në garderobë.

Për t'u dukur me sa më shumë stil këtë periudhë, do t’ju duhen pjesë veshjesh thelbësore për t’ju ndihmuar. Pika e fillimit janë sigurisht xhinset. Por cilat janë kombinimet më të mira me një palë xhinse?

Nga xhaketat e gjera deri te trikot breton, më poshtë keni disa ide për t’u dukur më cool. Trikot me vija qëndrojnë edhe këtë sezon, dhe fibrat natyrale si pambuku dhe leshi janë zgjidhja më e mirë. “Cardigans” janë gjithashtu një domosdoshmëri që nuk duhet të mungojnë në garderobë.

Disa ide si të kombinoni xhinset në vjeshtë

Disa ide si të kombinoni xhinset në vjeshtë

Disa ide si të kombinoni xhinset në vjeshtë

Horoskop