Familja / 5 Shtator 2022, 17:08

U janë tharë të gjitha lulet për shkak se i mbysni në ujë, Living ju tregon sekretin e jetëgjatësisë

U janë tharë të gjitha lulet për shkak se i mbysni në

Të rrisësh lule nuk është aq e lehtë sa mund të duket. Ato nuk kanë nevojë vetëm për ujë dhe dritë, por secila prej tyre kërkon një kujdes të veçantë nga ne. Ndodh shpesh të harrojmë t’i ujisim, por do të habiteni nëse ju themi se mbiujitja është një ndër shkaqet më të zakonta të tharjes së luleve. Duke menduar me të drejtë se lulet kanë nevojë për ujë, gabojmë me masën duke i ujitur më shumë se çduhet. 

Pa u shqetësuar më për masën, Living do të ndajë me ju seketin e  kubave të akullit. Shkrirja e ngadaltë e kubave të akullit i jep kohë të mjaftueshme rrënjëve të lules të thithin sasinë e ujit që kërkojnë. Në vend që të mbushni vazon plot me ujë, vendosni rreth 4 5 kuba akulli në mënyrë që bima ta thithë gradualisht atë.

Horoskop