Marredhenia ne çift 6 Shtator 2022

Kjo është mosha kur ju do të bëni seksin më të mirë të jetës tuaj

Marredhenia ne çift

Krejtësisht të pabesueshme duket se janë hulumtimet e ekspertëve, lidhur me moshën kur dikush bën seksin më të mirë në jetën e tij!

Shumë prej jush mund të kenë iluzionin se takimet tuaja më të mira seksuale ndodhin vetëm në të 20-at. Në këtë moshë jeni të rinj, të shëndetshëm dhe pa shumë koncepte, ndaj është e logjikshme të mendoni se kjo është periudha kur do të përjetoni seks të bujshëm, plot fantazi, role lojërash dhe diversitet në qëndrime.

Por e keni gabim!Hulumtimet sugjerojnë një moshë krejtësisht të ndryshme dhe nuk janë të 30-tat, por të 50-tat dhe 60-ta. Keni mbetur pa fjalë? Edhe ne. Por le të zbulojmë pse në këtë moshë do të bëjmë seksin më të mirë.

Sërish sipas hulumtimeve të ekspertëve, seksin më të mirë e përjetojnë personat që i përkasin grupmoshës 60 deri në 66 vjeç. Nëse çifti është mirë, i shëndetshëm dhe aktiv, ata mund të ndiejnë lehtësisht kënaqësi gjatë marrëdhënieve seksuale, veçanërisht femrat, pas menopauzës

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor