“Ferma VIP”, Valeri tregon fillimet në modeling: Kam bërë foto të guximshme, lija nam!
Mbremjen e sotme, Valeri ka treguar me një pjesë të fermerëve fillimin e tij në fushën e modelingut. Valeri shprehet se g...
Kjo recetë u përgatit nga Kokopisha
Mund t'ju them pa hezitim se kjo recetë është perfekte për këdo që dashuron çokollatën e zezë. Përveç kësaj, është shumë herë më e mirë nga sa mund të duket në foto.
Përbërësit: 150 g çokollatë e zezë (60-70% kakao), 4 vezë, 80 g gjalpë, 2 lugë gjelle kakao (afërsisht 80 g), 1/2 gote sheqer (afërsisht 100 g).
Përgatitja: Presim gjalpin dhe çokollatën në kubikë. I shkrijmë në banjëmari. E lëmë të ftohet pak. Bashkojmë të verdhat e vezëve me kakaon sa të përftohet një masë e njëtrajtshme. Shtojmë çokollatën e shkrirë dhe i përziejmë bashkë. Rrahim të bardhat e vezëve me sheqer me rrahës elektrik, deri sa të krijohet shkuma e qëndrueshme dhe vëllimi të jetë trefishuar. Shtojmë shkumën e vezëve te masa e çokollatës dhe i përziejmë ngadalë. Masa do të marrë formën e një musi çokollate. E shtojmë masën në tavën e pjekjes dhe e pjekim në furrë të parangrohur në temperaturë 180⁰C për 27-30 minuta. Më pëlqen ta shoqëroj me mjedra ose fruta pylli pasi shija e tyre e athët kombinohet më së miri me çokollatën e zezë.
Mbremjen e sotme, Valeri ka treguar me një pjesë të fermerëve fillimin e tij në fushën e modelingut. Valeri shprehet se g...
Punonjësit e administratës publike do të përfitojnë rritje të pagës, duke filluar nga 1 Korriku 2024. E ndërsa paga me...
Vin Diesel po i kërkon një gjyqtari të Los Anxhelosit që të hedhë poshtë padinë e ngacmimit se*sual të ngritur ku...