
"Nuk kam mbaruar së jetuari", aktorja e famshme bën rrëfimin prekës: "Kanceri po më përhapet nëpër kocka, por nuk dua të vdes"
Aktorja Shannen Doherty thotë se nuk "i ka larë duart" me jetën, ndërsa kanceri është përhapur në kockat e saj. "Un&e...
Kjo recetë u përgatit nga Gatime Shqiptare
Përbërësit: 400 g miell, 250 ml ujë, 3 lugë gjelle vaj ulliri, 1 lugë çaji kripë, 1 lugë çaji sodë, 350 gr spinaq dhe 150 g djathë kaçkavall.
Përgatitja: Për të nisur me përgatitjen e kësaj recete fillimisht të skuqni spinaqin në një tigan të thellë me vaj ulliri dhe pak piper. Skuqeni atë derisa të jetë zbutur dhe gatuar plotësisht për disa minuta dhe lëreni mënjanë. Më pas vazhdoni me përgatitjen e brumit, në një enë të thellë hidhni miellin, sodën, pak kripë dhe përziejini me një pirun. Shtoni po aty ujin dhe vajin duke e punuar masën me duar derisa të formohet brumi. Pasi të formoni topin e brumit lëreni në enë të pushojë për 10-15 minuta. Ndani përgjysmë brumin kur të jetë gati dhe hapeni me një petës. Filloni me mbushjen, në shtresën e parë vendosni Zgjidhni një tigan që nuk ngjit në zjarr dhe vendosni piten tuaj të mbushur. Nëse nuk e keni një tigan të tillë, mjafton ta lyeni sipërfaqen me pak gjalpë. Lëreni piten të skuqet për disa minuta nga secila anë duke bërë kujdes se mos digjet.
Aktorja Shannen Doherty thotë se nuk "i ka larë duart" me jetën, ndërsa kanceri është përhapur në kockat e saj. "Un&e...
3,2, 1… Tirana zyrtarisht ka hyrë në periudhën më të bukur të vitit! Kthyer tashmë në traditë, sheshi &ls...
Dashi: Për një shenjë të zodiakut të prirur për t’u angazhuar me shumë gjëra njëherazi, dhe mbi të gji...