Mirëqenie / 16 Shtator 2022, 16:10

Mund ta gjejnë veten vajza me stile të ndryshme, 4 modelet e flokëve që mund t'i provoni këtë vjeshtë

Mund ta gjejnë veten vajza me stile të ndryshme, 4 modelet e

Sezoni i ri vjen gjithmonë me ndryshime, përfshirë edhe modelet e flokëve.  Periudha e vjeshtës, sidomos, është koha më e mirë për të bërë ndryshime, të cilat do të forcojnë flokët pas "vuajtjeve" të përditshme nga dielli dhe uji i detit. Një burim frymëzimi janë pasarelat, trendet botërore të bukurisë dhe sigurisht të famshmit.

Flokë të drejtë të gjatë

Flokët e drejtë të gjatë janë kthyer! Nëse tashmë keni flokë të gjatë, mjafton një rifreskim në majat për të marrë frymë nga telashet e verës. Por edhe nëse flokët tuaj nuk janë të gjatë, në përpjekjen tuaj për t’i rritur ato, mos harroni parukierin tuaj. Është e rëndësishme që ato të rriten siç duhet dhe në mënyrë të shëndetshme, ndaj sërish kanë nevojë për një pastrim në skajet e tyre.

Mund ta gjejnë veten vajza me stile të ndryshme, 4 modelet e

Prerje shag

Prerja shag ka të bëjë me flokët miqësore me naivitet . Është stina më e përshtatshme për të guxuar dhe rinovuar pamjen tuaj. E kemi parë në shumë versione të ndryshme dhe është e sigurt që është pëlqyer shumë!

Mund ta gjejnë veten vajza me stile të ndryshme, 4 modelet e

Lob i mesëm

Korniza mesatare është për femrat që duan një ndryshim në pamjen e tyre dhe një prerje flokësh klasike të të gjitha kohërave.

Mund ta gjejnë veten vajza me stile të ndryshme, 4 modelet e

Prerje Pixie

Prerja pixie është prerja e flokëve që luajti në shumë koleksione të shtëpive dhe u pëlqye këtë verë. Por vjeshta e 2022 po vjen të bëjë bujë!

Mund ta gjejnë veten vajza me stile të ndryshme, 4 modelet e

 

Horoskop