Modë / 17 Shtator 2022, 14:15

Periudha ideale për të veshur xhinse, 6 ide si t'i kombinoni

Periudha ideale për të veshur xhinse, 6 ide si t'i kombinoni

Jemi në periudhën më të mirë. Mund të veshim ende fustanet e verës dhe nga ana tjetër rikthejmë zyrtarisht xhinset tona aq të rehatshme. Ndoshta keni bërë një pushim të gjatë prej tyre, prandaj me siguri ju duhet pak frymëzim. Kombinimet me bazë xhinset s’kanë pse të jenë bazike e aq më pak të mërzitshme.

Xhaketë lëkure + këpucë vjeshte

Periudha ideale për të veshur xhinse, 6 ide si t'i kombinoni

Nëse temperaturat vazhdojnë dhe për pak kohë kështu, një kanotjere dhe një palë balerina ju duhen për të plotësuar xhinset tuaja.

Periudha ideale për të veshur xhinse, 6 ide si t'i kombinoni

Këmishë me vija, xhinse të drejta dhe shapka me gisht

Periudha ideale për të veshur xhinse, 6 ide si t'i kombinoni

Kur bashkohet klasi me të qenit cool! Pardesy dhe një pulovër për xhinset e preferuara.

Periudha ideale për të veshur xhinse, 6 ide si t'i kombinoni

Një triko fancy për mbrëmje dhe xhinset më të rehatshme. Mos harroni të vendosni disa aksesorë.

Periudha ideale për të veshur xhinse, 6 ide si t'i kombinoni

Xhins mbi xhins dhe këpucë me pak takë.

Periudha ideale për të veshur xhinse, 6 ide si t'i kombinoni

Burimi: Psikologjia

Horoskop