Modë / 22 Shtator 2022, 17:26

Minimaliste! Është sezoni i “Moon-Bag” dhe duhet ta keni patjetër një të tillë 

Minimaliste! Është sezoni i “Moon-Bag” dhe duhet ta keni

Tipari përcaktues i një çante hëne është një trup i lakuar; dy skajet e çantës duhet të rrumbullakosen lart dhe brenda, duke krijuar një formë pothuajse rrethore. Mendoni për çantat e hënës si gjeneratën e ardhshme të çantave endacake – nëse endacakët do të ishin të ngathët dhe të lehtë, çantat e hënës janë të shkëlqyeshme, më të strukturuara dhe kanë më shumë një mision.

Minimaliste! Është sezoni i “Moon-Bag” dhe duhet ta keni

Minimaliste! Është sezoni i “Moon-Bag” dhe duhet ta keni

Minimaliste! Është sezoni i “Moon-Bag” dhe duhet ta keni

Minimaliste! Është sezoni i “Moon-Bag” dhe duhet ta keni

Minimaliste! Është sezoni i “Moon-Bag” dhe duhet ta keni

Minimaliste! Është sezoni i “Moon-Bag” dhe duhet ta keni

Minimaliste! Është sezoni i “Moon-Bag” dhe duhet ta keni

Burimi: Psikologjia

 

 

Horoskop