News / 23 Shtator 2022, 14:30

"Kishte konotacion negativ në këtë shtet", Dojna Mema zbulon peripecitë për të zgjedhur emrin e djalit

"Kishte konotacion negativ në këtë shtet", Dojna Mema

Kush tha që dhuratat më të bukura gjenden poshtë pemës së Krishtlindjes? Dojna Mema dhe Vlashent Sata e morën të tyren më 20 gusht, ditën kur djali i tyre, Nolan Sol, hapi sytë në këtë botë të madhe plot ngjyra. Së fundmi, gjatë një mini-interviste në Instagram, moderatorja ka zbuluar edhe arsyen pse zgjodhën këtë emër.  Ajo tha se ishte i mirëmenduar, pasi tingëllon bukur si në Shqipëri si në Francë, pasi ai ka dy nënshtetësi.

“Ne duhet të gjenim një emër që të tingëllonte edhe në Shqipëri edhe në Francë sepse Nolan Sol ka të dyja kombësitë. Kur mendonim emra shqiptarë nuk shqiptoheshin në Francë, kur mendonim emra të bukur francez, nuk shqiptoheshin këtu.

Ne kishim menduar emër komplet tjetër që në muajin e tretë të shtatzënisë, që nuk ia vumë sepse 24 orë para na thanë që është një emër që mund të ketë konotacion negativ në Francë. Emrin s’do ta them sepse sot e kësaj dite e kam pikë të dobët”, u shpreh Dojna.

Horoskop