Mirëqenie / 23 Shtator 2022, 15:13

Pse kombinimi i kësaj erëze me ananasin sjell rezultate të mahnitshme në humbjen e peshës

Pse kombinimi i kësaj erëze me ananasin sjell rezultate të

Ananasi është i pasur me lëndë ushqyese dhe për shkak të efektit diuretik dhe kalorive të pakta që përmban, mund të jetë pjesë e një diete për humbje peshe. Zakonisht konsumohet i papërpunuar ose në formë lëngu.

Kanella është përdorur në mjekësinë kineze për më shumë se 400 vjet dhe ka shumë përfitime për shëndetin dhe mirëqenien. Për shkak të shijes dhe aromës së tij intensive, mund të shtohet në një mori recetash.

Kombinimi i ananasit dhe kanellës në kuadrin e një diete të ekuilibruar ofron rezultate të mahnitshme për ata që duan të humbin peshë pa rrezikuar shëndetin e tyre.

Shikoni detajet në videon e mëposhtme:

Horoskop