Kuriozitete 23 Shtator 2022

Mënyra si të kuptojmë se kush na viziton më shpesh profilin në Instagram

Kuriozitete

Instagrami jep shumë frymëzim me filtra dhe hashtags, megjithatë nuk na lejon të shohim se kush po e shikon profilin tonë. Apo ndoshta mundemi? Sipas Reggie Azevedo Filho, i cili punon për platformën Traject Social:

“Ngjashëm me Facebook, përdoruesit në Instagram nuk mund të shohin se kush po shikon profilin e tyre, pavarësisht nëse është personal apo profesional”.

Sidoqoftë, një mënyrë e thjeshtë dhe e lehtë për të parë (jo zyrtarisht) se kush e shikon profilin tuaj në Instagram, është të gjurmoni se kush i shikon historitë tuaja. Nëse e kemi profilin tonë të IG të hapur , për shembull, çdokush mund të shohë fotot që ngarkojmë, Story-t tona.

Përveç kësaj, nëse njoftimi “Përdoruesi me këtë emër është në Instagram” vazhdon të na vijë, ai i referohet të njëjtit person dhe na sugjeron ta ndjekim, ndoshta është dikush që është shumë i interesuar për profilin tonë. Sigurisht, dikush mund të na ndjekë duke përdorur një profil të rremë. Ne do ta dallojmë këtë lehtësisht: zakonisht është privat dhe ka pak ose aspak ndjekës, pa postime dhe një avatar të dyshimtë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor