Modë / 7 Tetor 2022, 11:26

Balenciaga nxjerr modelin e ri të çantave, si qese patatinash

Balenciaga nxjerr modelin e ri të çantave, si qese patatinash

Industria e modës na sjell herë pas here tendenca të çuditshme, por koleksioni i ri i çantave të Balenciaga ka tërhequr vëmendjen e shumë njerëzve për shkak të modelit unik.

Marka spanjolle e modës është bashkuar me kompaninë e famshme amerikane Lay's për të krijuar një çantë të re që duket si një qese patatinash.

Balenciaga nxjerr modelin e ri të çantave, si qese patatinash

Çanta e frymëzuar nga Lay's bëri debutimin e saj në javën e modës në Paris së fundmi. Llogaria në Tëitter e Lay's ka shpërndarë foto nga sfilata e modës. Modelet mbanin çantën Lay's si pjesë të aksesorëve të tyre. Çantat janë në ngjyra si çeset e patatinave të Lays, të verdhë, blu dhe të kuqe.

Balenciaga nxjerr modelin e ri të çantave, si qese patatinash

Balenciaga nxjerr modelin e ri të çantave, si qese patatinash

 

 

 

 

Horoskop