Mirëqenie / 8 Tetor 2022, 18:49

Dëshironi buzë voluminoze pa ndërhyrje? Provoni trukun e kësaj VIDEOJE

Dëshironi buzë voluminoze pa ndërhyrje? Provoni trukun e

Efekti do të jetë afatshkurtër, por ky është një opsion më i mirë se të shpenzoni para me trajtime të shtrenjtë në sallone kozmetike dhe t’i ekspozoheni ndonjë rreziku.

Për këtë shkak Andreea Ali, grimere profesionale nga Parisi, zbuloi se si me ndihmën e grimit të bëni që buzët të duken më të plota.

Domethënë, ajo thekson që njësoj sikur  konturoni fytyrën, mund të bëni edhe konture

në buzë.

Si hap i parë, duhet të bëni thellësinë vizuale të skajit të buzëve me brushë dhe me nuancë të errët pudre për konturim.

Pastaj përdorni lapsin e buzëve, buzëkuqi aplikohet me brushë dhe në fund shkëlqimi.

Shikojeni videon e cila shpjegon procesin, hap pas hapi:

 

Horoskop