Familja / 12 Tetor 2022, 15:31

Nëse doni që buqeta me tulipanë të mos vyshket pas 1 dite, duhet të bëni vetëm këtë gjë

Nëse doni që buqeta me tulipanë të mos vyshket pas 1 dite,

Nuk ka pamje më të trishtë tek sheh sesi një buqetë lulesh vyshket.  Mund të ketë qenë një dhuratë e këndshme për ju dhe do të dëshironit ta kishit sa më gjatë në shtëpinë tuaj. Nëse keni marrë një buqetë tulipanësh e dini mjaft mirë që nuk janë ndër lulet që lulëzojnë më gjatë. Mos u shqetësoni, një truk i vogël do bëjë që ngjyra e tulipanëve dhe bukuria e tyre të jetë sikur sapo të jenë këputur.

Ajo çfarë ju duhet është një monedhë. Përpara se ta vendosni buqetën në vazon me ujë hidhni në të një monedhë bakri. Ato monedhat një lekëshe që merrni si kusur gjatë blerjeve dhe i lini gjithnjë tek kasa, tani duhet t’i merrni.  Bakri i monedhave është një ushqyes i rëndësishëm që ndikon në rrijten e bimëve. Kjo do të ndihmojë që lulet të qëndrojnë të lulëzuara më gjatë dhe pse ato nuk janë të mbjella në vazo.

Horoskop