Modë / 19 Tetor 2022, 13:13

Ngjyra që i përket tetorit, e përdorni si në veshje, grim, thonj e kudo

Ngjyra që i përket tetorit, e përdorni si në veshje, grim,

E zgjedhur si ngjyra më trendi për veshjet e vjeshtës, e gjelbra dhe hijet e saj janë gjithashtu nuanca e modës për hijet e syve, eyeliner dhe manikyrin e thonjve si për ata që duan pamjet delikate dhe të buta, ashtu edhe për ato që preferojnë pamjet më të guximshme të bukurisë.

E gjelbra intensive dhe e thellë është ngjyra e domosdoshme për të provuar këtë vjeshtë për pamjen tuaj të bukurisë, nga manikyri te make-up. Një ngjyrë e plotë dhe magnetike për t’u shfaqur në nuancat e ndezura të jeshiles benzinë dhe ngjyrës së gjelbër me shpresë, jeshile ulliri dhe pylli. Një ngjyrë perfekte për manikyrin e vjeshtës, për t’u aplikuar në të gjithë thonjtë duke luajtur me kontrastet e përfundimit, midis efektit glitter dhe mat.

Ngjyrat perfekte me të cilat mund të kombinoni manikyrin e gjelbër janë ato metalike si ari, bronzi dhe argjendi, por edhe ngjyrat e buta si e bardha, kremi dhe roza pluhur, gjithashtu ideale për t’u përdorur si bazë për të bërë më vonë një art të thonjve. hije të gjelbër.

E gjelbra është gjithashtu një ngjyrë perfekte për t’u përdorur për make-up: ata që duan të guxojnë dhe të shfaqin pamje të guximshme mund ta veshin atë edhe në buzë, por jeshile është ngjyra ideale për të theksuar pamjen, veçanërisht irisat kafe, lajthi dhe kafe. që do të bëhet edhe më e ndritshme dhe më magnetike.

Nga ana tjetër, ata me sy të çelur, si iriset jeshile dhe blu, mund të fokusohen në nuancat intensive dhe të shkëlqyera të jeshiles. Një rimel i mrekullueshëm i gjelbër i thellë për të krijuar një smokey eyes magnetik dhe sensual, jeshilja mund të përdoret gjithashtu me lapsa dhe eyeliner të aplikuar në bazën e qerpikëve për të intensifikuar pamjen. Për një pamje të veçantë mund të zgjidhni të aplikoni një pikë të gjelbër të ndezur në buzën e poshtme të syrit ose në këndin e brendshëm, duke kombinuar më pas nuancat neutrale në qepallën e lëvizshme.

Horoskop