Modë / 20 Tetor 2022, 15:03

Trendin më të fundit të këpucëve e konfirmon edhe aktorja e famshme

Trendin më të fundit të këpucëve e konfirmon edhe

Një palë këpucë “loafers” Prada janë tendenca më të fundit. Mjafton të pyesni Olivia Palermo, Hailey Bieber, Bella Hadid, Emma Watson, të cilët i përkasin klubit të famshëm të adhuruesve të këpucëve.

Pra, është koha që Taylor Swift t’i bashkohet ekuipazhit me zgjedhjen e saj të Prada. Ato shfaqin një siluetë të përhershme, të punuar nga lëkura me shkëlqim, duke shfaqur logon ikonike!

Çifti i Taylor mund të jetë i shtrenjtë, por ato janë të disponueshme nga Reformation, Russell & Bromley, H&M dhe Asos.

Trendin më të fundit të këpucëve e konfirmon edhe

Trendin më të fundit të këpucëve e konfirmon edhe

Trendin më të fundit të këpucëve e konfirmon edhe

Horoskop