Modë / 21 Tetor 2022, 11:14

As këmishë dhe as xhaketë, ky është trendi i kësaj vjeshte

As këmishë dhe as xhaketë, ky është trendi i kësaj

Moti i vjeshtës na vendos në dilema të përditshme të gjithë ne, përsa i përket veshjes që duhet të zgjedhim. Edhe nëse veshjet tona të dimrit kanë gjetur vendin e tyre në gardërobë, rreth mesditës kur del dielli, mëngët e shkurtra në fund të fundit duket si veshja e duhur.

Pra, këtë sezon pardesyja luan rolin më të rëndësishëm. Vitet e fundit, trendi i njohur si “shacked”, këmisha më e trashë, është ai që preferojnë gjithnjë e më shumë femra.

Emri i “shacked” vjen nga fjalët këmishë dhe xhaketë dhe në thelb është një përzierje e dy pjesëve të domosdoshme të garderobës sonë.

As këmishë dhe as xhaketë, ky është trendi i kësaj

Rezultati është komod dhe me stil, ndërkohë që zakonisht është aq i trashë sa duhet për të mos ftohur netët e vjeshtës.

“Shacked” është një pjesë e lehtë për t’u veshur që mund të përfshihet në një veshje e përditshme ose më e përshatshme edhe për raste. Mund ta vishni mbi çdo veshje këtë sezon, ndaj mos e kufizoni veten.

As këmishë dhe as xhaketë, ky është trendi i kësaj

 

Horoskop