Modë / 23 Tetor 2022, 14:02

9 mënyra për të kombinuar çizmet në vjeshtë

9 mënyra për të kombinuar çizmet në vjeshtë

Zyrtarisht është koha e çizmeve. Ato do i shohim kudo, në të gjitha ngjyrat, në të gjitha modelet, në të gjitha gjatësitë. Kështu që para se të fillojnë të vishen, po ju japim disa këshilla se si t’i kombinoni.

Mos iu ndaj klasikes

9 mënyra për të kombinuar çizmet në vjeshtë

Mos nënvlerësoni kurrë fuqinë e një palë çizmeve prej lëkure, poshtë gjurit. Ato tregojnë më bukur se kurrë kur kombinohen me një minifund plot ngjyra dhe një pallto me gjatësi të mesatare.

Një ditë e bardhë

Ato mund t’i kombinosh me çdo ngjyrë, kështu që mos ngurro të guxosh.

E kaltër kadife

9 mënyra për të kombinuar çizmet në vjeshtë

Zvendësoji çizmet e lëkurës me çizme kadife, të paktën në ditët e nxehta të vjeshtës. Me to stili ndryshon totalisht.

Plot shkëlqim

9 mënyra për të kombinuar çizmet në vjeshtë

Përthyeni xhinset le lërini çizmet metalike të luajnë rolin protagonist. Janë trendi më i freskët i sezonit.

Të kuqe

9 mënyra për të kombinuar çizmet në vjeshtë

Një zgjedhje e guximshme që me kombinimin e duhur do ju nxjerrë faqebardhë.

Mbi gjunj

9 mënyra për të kombinuar çizmet në vjeshtë

Për të balancuar pamjen zgjidhni një fund ose një fustan mini.

Bëhu ti një stiliste rruge

9 mënyra për të kombinuar çizmet në vjeshtë

Le të jenë vetëm ato me ngjyrë. Veshjen zgjidheni të zezë.

Yeezy

9 mënyra për të kombinuar çizmet në vjeshtë

Frymëzohu nga stili i Kanye West dhe provo çizmet e tij. Mund t’i kombinoni me një palë xhinse të çara si Kendall Jenner, ose më një palë të shkurtëra si Hailey Baldwin.

Çizme dhe pallto gëzofi

9 mënyra për të kombinuar çizmet në vjeshtë

Në këtë kombinim vëmendjen e tërheq palltoja, kështu që çizmet janë ato të thjeshtat, të sheshtat.

Horoskop