Modë / 27 Tetor 2022, 12:16

Sa gjatë duhet t'i përdorim produktet kozmetike përpara se të skadojnë

Sa gjatë duhet t'i përdorim produktet kozmetike përpara se

Ju ka ndodhur ndonjëherë të keni aq shumë gjëra saqë mos të jeni në gjendje të gjeni atë që kërkoni? Vajzave mund t'u vijnë ndërmend produket e bukurisë dhe ne pikërisht për ato e kemi fjalën. Në banjë gjenden shporta të mbushura me kremra, shampo, e produkte kozmetike, në dhomën e gjumit situata paraqitet edhe më e rënde, çanta tualeti kudo, buzëkuqe, rimelë e kremra në çdo cep të dhomës. Kur ka qenë hera e fundit që ju keni bërë pastrimin e makeup-eve? Living ju vjen në ndihmë duke ju treguar sa gjatë duhet t'i përdorini produktet kozmetike përpara se ato të skadojnë.

2 deri në 3 muaj: rimeli, scrubi dhe maskat e fytyrës, sfungjeri i trupit dhe manikyrët.

6 deri në 12 muaj: peneli i lëngshëm, fondotinta (kremi puder), larësi i fytyrës dhe serumet e fytyrës.

1 deri në 1 vit e gjysmë: shkëlqyesi i buzëve, kremi mbrojtës kundër diellit, kremi hidratues, shampot, lapsi i syve dhe i buzëve.


Horoskop