Familja / 27 Tetor 2022, 18:28

Kujdes, këto janë gabimet që mund të bëni në takimin e parë

Kujdes, këto janë gabimet që mund të bëni në

Pas një kohe të gjatë më në fund njohim dikë interesant, dikë që na tërheq fizikisht dhe intelektualisht; pas javësh shikimesh dhe fjalësh të vjedhura aty-këtu, më në fund vendos të na kërkojë të dalim. Megjithatë, kini kujdes, gabimet dhe hapat e gabuar janë afër. Ndaj ja disa këshilla për të mos e lënë të ikë pas takimit të parë.

Mos u bëni shumë serioz

Takimi i parë shpesh shkakton siklet, eksitim dhe ankth, të cilat megjithatë rrezikojnë të komprometojnë relaksimin dhe spontanitetin e situatës. Sidoqoftë, mund të jeni të suksesshëm, e rëndësishme është të përpiqeni të jeni vetvetja, të flisni spontanisht, duke shmangur temat shumë kërkuese si feja, politika apo morali.

Më mirë të flisni për këtë dhe atë, pa e marrë veten shumë seriozisht, duke përfituar nga humori dhe simpatia, duke u përpjekur të nënvlerësoni situatat e sikletit.

Duke e zbuluar veten ngadalë

Zakonisht pasi qeshni dhe bëni shaka është e lehtë të përfundoni duke folur për veten dhe duke bërë pyetje për jetën e tjetrit.

Ne rregull! Gjëja e rëndësishme është të përdorni ekuilibrin dhe moderimin, duke shmangur fjalimet shumë të gjata dhe vargjet e pyetjeve.

Është e rëndësishme të hapeni pak herë pas here dhe të mos ekspozoheni shumë në takimin e parë. Le të mos e trembim atë

Trego pavarësi

Nëse duam ta shohim sërish dhe ta ndjekim, shmangim programet afatgjata; shpesh femrat, nëse u duket interesant një mashkulli, vetëm pas një takimi nisin një mijë projekte, madje e shohin veten në altar me një fustan të bardhë.

Por gjinia mashkullore ka qëndrim të kundërt; prandaj është më mirë të theksohet pavarësia e tij dhe planet e tij, të cilat jo domosdoshmërisht do ta përfshijnë atë.

Mashkulli e do gruan e pavarur dhe jo atë posesive që rrinë bashkë dhe i dërgojnë mesazhe të vazhdueshme apo e kërkojnë me telefonata të shumta. Herë pas here duhet të keni parasysh thënien e vjetër: “në dashuri, fiton kush fluturon”./Burimi: Revista Psikologji/

 

Horoskop