Modë / 28 Tetor 2022, 19:34

3 kombinime ideale për pantallonat e zeza

3 kombinime ideale për pantallonat e zeza

Lëkurë apo edhe xhins, të ngushta apo më të gjera, me bel të lartë apo edhe të shkurtër… Sido që të jetë pëlhura, linja dhe stili, pantallonat e zeza janë një nga pjesët më klasike të garderobës së një gruaje, ndaj nuk mërzitesh lehtë prej tyre. Me këto këshilla stilimi do t’i shihni me një sy tjetër…

Pantallona lëkure me këmbë të gjera + crop top + pallto

3 kombinime ideale për pantallonat e zeza

Pantallona xhins të drejta + këmishë + xhaketë tweed + çizme 

3 kombinime ideale për pantallonat e zeza

Pantallona prej pëlhure + këmishë + mokasë

3 kombinime ideale për pantallonat e zeza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Horoskop