Modë / 6 Nëntor 2022, 17:08

Trendi i momentit, këto lloj xhinsesh po vishen nga yjet e Hollywood-it dhe s'duhet të mungojnë në garderobën tuaj

Trendi i momentit, këto lloj xhinsesh po vishen nga yjet e Hollywood-it dhe

Për disa vite xhinset e ngushta që tregonin format ishin trend dhe visheshin nga të gjitha vajzat. Por tashmë duket se do t'i harrojmë për ca kohë. Kjo pasi ka filluar të kërkohet komforti i xhinseve të gjëra, një lëvizje logjike duke pasur parasysh vitet e fundit kur jemi mësuar të veshim veshje më komode.

Pse të mos bëjmë të njëjtën gjë edhe me xhinset tona?

Nga Dua Lipa tek Gigi Hadid, të gjithë kanë adoptuar tashmë trendin më të njohur të xhinseve në Tiktok.

Ja disa nga modelet më të preferuara:

Trendi i momentit, këto lloj xhinsesh po vishen nga yjet e Hollywood-it dhe

Trendi i momentit, këto lloj xhinsesh po vishen nga yjet e Hollywood-it dhe

Trendi i momentit, këto lloj xhinsesh po vishen nga yjet e Hollywood-it dhe

Trendi i momentit, këto lloj xhinsesh po vishen nga yjet e Hollywood-it dhe

Horoskop