News / 23 Nëntor 2022, 14:20

"Punësova dikë që të më vriste", Angelina Jolie tregon problemet me shëndetin mendor

"Punësova dikë që të më vriste", Angelina

Angelina Jolie ka pranuar se dikur punësoi një vrasës me pagesë për ta vrarë.

Ylli i Hollywood është përballur me probleme të shëndetit mendor gjatë gjithë jetës së saj dhe në disa raste ka menduar edhe vetëvrasjen.Megjithatë, ajo thotë se një herë u përpoq të punësonte dikë që ta vriste në mënyrë që të shmangte që të afërmit e saj të ndiheshin sikur mund të kishin bërë diçka për ta ndaluar atë.

Kështu, aktorja e “Eternals” punësoi një vrasës me pagesë, detyra e të cilit ishte ta vriste atë.

“Ai ishte një person mjaft i mirë dhe më pyeti nëse mund ta mendoja dhe ta telefonoja përsëri pas dy muajsh. Diçka ndryshoi në jetën time dhe kuptova që s’duhet ta bëj”.Më pas shtoi: “Me vetëvrasjen njerëzit përreth jush ndihen që mendojnë se mund të kishin bërë diçka. Megjithatë, kur dikush po vritet, askush nuk merr një lloj përgjegjësie fajtore.”

Horoskop