Familja / 27 Nëntor 2022, 16:23

Çfarë duhet të keni parasysh ku merrni një apartament me qira?

Çfarë duhet të keni parasysh ku merrni një apartament me

Të zgjedhësh një shtëpi me qera, në dukje mund të jetë e thjeshtë por në të vërtetë nuk është edhe aq.Duhet të marim në konsideratë shumë faktorë ndikues. Këto faktorë janë edhe subjektivë për secilin që zgjedh shtëpinë.

Rregullat që duhet të ndjekim:

-Kontrolloni pozicionin. Shpesh pronarët e shtëpive nuk e pershkruajnë saktë adresën. Kur ju shkoni për të parë shtëpinë adresa ndryshon shumë nga ajo që reklamohet. Lokalizimet online ju ndihmojnë për të kuptuar nëse është ajo zona që dëshironi.

-Lagjia dhe fqinjët. Përpara se të vendosni, duhet të interesoheni mbi sigurinë e lagjes dhe fqinjët që ju rrethojnë.

-Gjendja e apartamentit. Mos u nxitoni, shikoni mirë kushtet që ka apartamenti dhe pajisjet që ju nevojiten.

-Nëse keni makinë interesohuni mbi parkingun.

-Buxheti. Edhe pse mund tju pëlqejë një apartament, ju nuk duhet të kaloni buxhetin tuaj që keni përcaktuar për të shpenzuar.

Horoskop