
A e dini pse qafa plaket më shpejt se fytyra? Ja faktorët që ndikojnë dhe si t'i ndalojmë rrudhat
Regjisorja dhe shkrimtarja amerikane Nora Ephron dikur shkroi: “Fytyrat tona janë gënjeshtra, qafat tona janë e vërteta”. Dhe...
Kjo recetë u përgatit nga Chocolatier
Përbërësit: • 150 g gjalpë • 1 vezë • 250 g miell • 50 g sheqer • 50 g sheqer kaf• 2 lugë sheqer pluhur • 1 lugë çaji fryrës ëmbëlsirash • 1 majë luge çaji sodë buke • 1 bustinë me vanilje • lajthi.
Përgatitja: Në një enë të thellë shtojmë gjalpin bashkë me sheqerin. Më pas hedhim vezën dhe shtojmë pak nga pak miellin e përzier me fryrësin, vaniljen dhe sodën. E pęrziejmë masën me një pirun derisa të formohet brumi i biskotave. E lëmë brumin të pushojë në frigorifer për 1-2 orë. I presim në format që duam duke vendosur lajthitë në mes. Përziejmë sheqerin pluhur me 1 lugë gjelle sheqer kaf dhe i lyejmë biskotat nga jashtë. I pjekim për 15-20 min në 220 gradë. Ju bëftë mirë! dhe në këtë mënyrë biskotat janë gati.
Regjisorja dhe shkrimtarja amerikane Nora Ephron dikur shkroi: “Fytyrat tona janë gënjeshtra, qafat tona janë e vërteta”. Dhe...
Brad Pitt shfaqet pa këmishë në trajlerin e filmit të tij të ri, të titulluar “F1 “. Aktori fitues i çmimit O...
Eleganca dhe magjia e baletit klasik të transformuar mbi akull është gati të mbërrijë në kryeqytet. Më 14 shkurt...