Mirëqenie / 1 Dhjetor 2022, 12:28

LA MER zyrtarisht në Shqipëri

LA MER zyrtarisht në Shqipëri

SHËRUAR NGA DETI

Thjesht përmendja e CRÈME DE LA MER frymëzon intrigën, adhurimin DHE një përkushtim si kult.

Historia e Crème de la Mer legjendar është një histori e shpresës, këmbënguljes, mjeshtërisë së kujdesshme dhe fuqisë së detit të gjallë. Thellë në misterin e tij dhe i thellë në forcën e tij, deti ndryshon gjithmonë, përjetësisht i ri.

I frymëzuar nga fuqitë shëruese të detit, fizikani i hapësirës ajrore Dr. Max Huber filloi një kërkim personal për të transformuar pamjen e lëkurës së tij pas një aksidenti laboratorik. Ai korri leshterik të detit, i përzgjedhur për aftësinë e tij të pafundme për t'u rigjeneruar dhe filloi një udhëtim legjendar shprese dhe këmbënguljeje.

Pas vitesh mjeshtërie të përpiktë, Dr. Huber përsosi një fermentim të pasur e kompleks shumë më të madh se shuma e pjesëve të tij - lëngu i çmuar, i pasur me lëndë ushqyese Miracle BrothTM në zemër të fuqive të thella të transformimit të Crème de la Mer. Thellësisht ushqyes, Miracle Broth është një katalizator i fuqishëm për rinovimin e lëkurës, që rrit pamjen e shëndetshme dhe shkëlqimin e lëkurës.

I mbushur me një dozë të fuqishme të, Crème de la Mer kap energjitë e mrekullueshme shëruese të detit. Lëkura është e zhytur në lagështi dhe energji, duke u transformuar dukshëm me premtimin e shkëlqimit të ri
dhe pamjes rinore.

Hidratuesi QË FILLOI GJITHÇKA

Ky krem ultra i pasur jep lagështi shëruese. Me Miracle Broth™ që rinovon qelizat dhe çajin antioksidant Lime në zemër, Crème de la Mer ofron mbrojtje të përditshme dhe riparim me energji. Me përkushtim të vazhdueshëm, lëkura ndihet më e fortë, linjat dhe rrudhat zvogëlohen dukshëm.

LA MER zyrtarisht në Shqipëri

DROPS OF LIFE
Çdo herë që ne krijojmë MIRACLE BROTH™, e mbyllim me një sasi të vogël të ingredientit që ka ardhur para tij, pjesë e lidhjes sonë të përjetshme me krijuesin e saj.

LA MER zyrtarisht në Shqipëri

ARTI I FERMENTIMIT
La Mer's Miracle Broth™ është rezultat i një procesi të ngadaltë të pronarit të
zanatit që zhbllokon potencialin energjik të përbërësve. Leshteriku gjigant i detit, vitaminat dhe mineralet i nënshtrohen fermentimit të përpiktë me valët e dritës dhe zërit. Pas 3-4 muajsh, Miracle Broth™ del, duke shpërthyer me energji dhe fuqi qetësuese supreme.

LA MER zyrtarisht në Shqipëri

ANTIOKSIDANT AJ LIME
Një central antioksidant është plotësusesi idel Miracle Broth™, Çaj I Lime është rezultat I një procesi të ngadaltë një mujor I përdoru për të zhbllokuar antioksidantët nga lëvozhga e jashtme agrumeve.

LA MER zyrtarisht në Shqipëri

RIPËRTËRITËSI QELIZOR MIRACLE BROTH™
Ky eliksir rinovues i qelizave në zemër të çdo trajtimi La Mer është një anti-irritues i fuqishëm i testuar klinikisht që e sjell lëkurën në një gjendje qetësie kundër moshës, ndërkohë që mbush qelizat me energji në mënyrë që lëkura të riparojë dhe rindërtojë.

LA MER zyrtarisht në Shqipëri

STRUKTURA E KRISTALIT TË LËNGËT
Thellë brenda Crème de la Mer, Miracle Broth™ është futur në një strukturë kristal të lëngët për të mbrojtur forcën e tij jetësore. Pasi të jetë gati për aplikim, ngroheni derisa tejdukshmëria të lëshojë Miracle Broth™ dhe përgatit teksturën e Creme për depërtim, në mënyrë që fuqitë e tij rinovuese të mund të udhëtojnë thellë.

LA MER zyrtarisht në Shqipëri

NJË RITUAL RINUES

Çelësi për të përfituar sa më shumë nga fuqitë rinovuese të Crème de la Mer është gjithçka në aplikim. Thjesht ndiqni hapat e mëposhtëm për ta lëshuar Miracle Broth™ dhe transformoni teksturën për depërtim maksimal.

Hapi 1: Duke përdorur spatulën e saj merrni një sasi produkti.

LA MER zyrtarisht në Shqipëri

Hapi 2: Ngrohni mes majave te gishtave deri sa të transformohet në gjendje transparente për të çliruar Miracle Broth™.

LA MER zyrtarisht në Shqipëri

Hapi 3: Shtypni butësisht dhe fuqitë e tij rigjeneruese do të depërtojnë thellë.

LA MER zyrtarisht në Shqipëri

NJIHUNI ME HIDRATUESIT

LA MER zyrtarisht në Shqipëri

Horoskop