Modë / 6 Dhjetor 2022, 15:21

Yjet e festës janë FËMIJËT, ja ku mund të gjeni dhuratat më të bukura për ta

Yjet e festës janë FËMIJËT, ja ku mund të gjeni

Të vendosësh se çfarë duhet t'i veshësh të vegjëlve gjatë festave nuk është e lehtë, por qendra Europian Trade Center - ETC në zemër  të Tiranës me dyqanet Mayoral, Du pareil…au meme, Lilu kids, dedikuar të gjitha moshave nga më të vegjlit e deri në moshën 16 vjeçare ju a ofron këtë mundësi.

Yjet e festës janë FËMIJËT, ja ku mund të gjeni  

Modele: Krena Dako 

Veshja: Mayoral

Vendndodhja: Glamour Home

Ne po ju sjellim një kaspulë me veshje festive nga ato me dekore babagjyshësh e deri te materialet klasike të velutit, nga tartani klasik, dizenjoja skoceze - mbretëresha e festave, te lëkura, protagoniste e këtij fundviti, e në fund te detajet si çorapet me dantellë e karficat elegante me fjongo.

Yjet e festës janë FËMIJËT, ja ku mund të gjeni

Modele: Vivien Renxa

Veshja: Mayoral

Vendndodhja: Glamour Home

Ajo që duhet të keni parasysh kur zgjidhni një veshje nuk është vetëm që ata të duken bukur, por të ndihen komodë, praktikë dhe elegantë në të njëjtën kohë, pa harruar këtu dhe shijet personale të tyre, që shpesh manifestohen që në moshë të hershme. E këtë gjë ju a mundëson pa dyshim kjo qendër, që ofron jo vetëm mundësi zgjedhjesh në ngjyra e materiale, por edhe në çmime mjaft të favorshme.

Yjet e festës janë FËMIJËT, ja ku mund të gjeni

Model:Joel Simoni

Veshja: Mayoral

Vendndodhja: Glamour Home

Yjet e festës janë FËMIJËT, ja ku mund të gjeni

Modele: Ajla Simoni 

Veshja: Mayoral

Vendndodhja: Glamour Home

Yjet e festës janë FËMIJËT, ja ku mund të gjeni

Model: Etien Çela

Pantallonat: DPAM

Bluza: Mayoral

Vendndodhja: Glamour Home

Le t'u hedhim një sy kartolinave të tyre të urimit me veshjet e koleksioneve më të fundit të këtyre dyqaneve.

Yjet e festës janë FËMIJËT, ja ku mund të gjeni

Modele: Franka Kukeli

Veshja: Lilu Kids

Vendndodhja: Glamour home

Yjet e festës janë FËMIJËT, ja ku mund të gjeni

Modele: Anda Metani

Veshja: Lilu Kids

Kepucet: Mayoral

Vendndodhja: Glamour Home

Fotografia: Armand Habazaj

Horoskop