Marredhenia ne çift 7 Dhjetor 2022

Tradhtia financiare, sociologët: Çiftet shqiptare po ndahen prej borxheve të fshehta

Marredhenia ne çift

Tradhtia financiare mes çifteve dhe sa i përhapur është ky fenomen në vendin tonë. Suela Koçibelli, drejtuese e organizatës” Vizion OJF”, Deada Hyka gazetare si dhe nëpërmjet skype sociologu Gëzim Tushi kanë folur sot në emisionin "ABC- e mëngjesit". 

Sipas Deada Hykës, tradhtia financiare është fshehja financiare e të ardhurave financiare dhe si fenomen mund të gjendet kudo si në fshehjen e faturave, një depozitë e fshehtë financiare, një kartë krediti, apo dhe një pronë të cilin njëri nga partnerët mund ta kenë të fshehtë.

Gjithashtu gazetarja Hyka shpjegoi se shkrimi në artikull, nga dhe ku mori shkas tema e ditës së sotme, bazohej në një rast real të ndodhur në Shqipëri, ku partneri kishte nisur dyshimet ndaj partneres së saj.
Raste të tilla, por jo vetëm, gjithashtu edhe borxhet e fshehta po cojnë çiftet edhe drejt divorceve.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor