News / 8 Dhjetor 2022, 10:34

Është pjesë e medias prej vitesh, por e dini çfarë ka ndryshuar "Living" te Zhaklin Lekatari?

Është pjesë e medias prej vitesh, por e dini çfarë ka

Zhaklin Lekatari - Aktualitet

Ndihesh më shumë gazetare e revistës “Living” apo gazetare e emisionit “My Living”?

Nuk do të doja të zgjidhja, sepse të dyja pozitat më kanë dhënë kënaqësi, sfida, njohje, zhvillim dhe përmirësim personal, po puna me ekipin e “My Living”, ndonëse ka kërkuar angazhimin tim të plotë, mbetet një nga kujtimet e bukura, qoftë dhe për ato çaste debati që janë zhvilluar midis stafit. Emisioni “My Living” ka lënë shije të mirë në jetën time.

Ke arritur të zbulosh ndonjë personazh interesant gjatë përvojës si gazetare në revistë?

Po, shumë personazhe janë bërë të njohura pasi është botuar intervista që kam zhvilluar me to; stilistja Katerina Zoto është një prej tyre, gjinekologu Ardi Prushi një tjetër.

Çfarë ka ndryshuar “Living” te Zhaku?

Besoj se “Living” më ka ndihmuar të jem në kontakt më të afërt me pjesën time më femërore, me pjesën time më të butë dhe më delikate, pa e ndier veten të dobët apo në rrezik. Më ka mësuar të shijoj më shumë të bukurën, ta vlerësoj dhe ta respektoj atë. “Living” është një filozofi e bukur, të cilën mund t’ia përshtatësh jetës, duke e bërë atë më të këndshme, nisur nga çastet e vogla.

Horoskop