News / 8 Dhjetor 2022, 20:55

"Kam nostalgji si për shtëpinë e fëmijërisë", Xhani Shqerra tregon kush ishte "kartëvizita" e tij në televizion

"Kam nostalgji si për shtëpinë e

Xhani Shqerra – Moderator "My Living"

Pse detajet janë kaq të rëndësishme për ty?

Sepse janë detajet ato që kanë ndikimin më të madh, ato që tregojnë madhështinë e njerëzve dhe ato që pikturojnë buzëqeshjen më të madhe në fytyrat tona. Gjërat e vogla janë gjithmonë më të rëndësishme, pasi na bëjnë të rritemi dhe po ashtu të bëhemi njerëz më të mirë, çdo ditë.

Living dhe My living, çfarë kuptimi kanë për ty?

Bashkëpunimi me revistën “Living” ishte një kartëvizitë për atë që më priste më vonë. “Layout”-in e çdo faqeje e shihja si diçka të lëvizshme, sepse të jetosh bukur nuk është thjesht një kornizim, por frymëzim, imagjinatë, aktivizim dhe vizion. Kjo u pasqyrua më pas në takimet javore me My Living. Ka qenë shtëpia ime dhe duket që më mësoi se si ta dua televizionin e t’i shërbej si një djalë i mirë familjes së madhe. Sot kam pak nostalgji, njëjtë si ajo shtëpia e fëmijërisë ku je rritur dhe kalon nga ajo rrugë për të parë lagjen apo ato imazhe që të bëjnë të ndihesh mirë, i gjallë!

Si ishte rikthimi me stafin e Living për këtë kopertinë?

Si të ishim ndarë dje... Ndonëse kanë kaluar vite dhe secili prej nesh ka marrë drejtime të reja, të ndryshme, sepse shumë të ndryshëm jemi edhe ne, kuptova se rrënjët janë të rëndësishme... Bashkë kemi krijuar një pasuri që do t’i mbetet Shqipërisë dhe e nesërmja e “Living” do të jetë më e gjallë, e vërtetë, sepse në krye ka qenë një kopshtare, një zonjë që kopshtin e saj e kuron me shumë dashuri, ndonëse lulet janë të ndryshme; ajo di t’i japë dritën e duhur, duke shërbyer si një frymëzim për gjeneratat që do të vijnë!

Horoskop