Modë / 17 Dhjetor 2022, 13:29

"Something", këto janë bizhuteritë që çdo grua dëshiron t'i marrë këtë fundvit

"Something", këto janë bizhuteritë që çdo

Something- Një dhuratë për çdo grua

Ka një vend në Tiranë në të cilin parajsa e bizhuve është e aksesueshme për të gjithë dhe ku gjithçka është unike. E pikërisht në këto ditë të fundit të dhjetorit të gjithë kemi një listë të gjatë dhuratash. E ku ka më bukur sesa të dhurosh, pasi brenda një dhurate nuk ka vetëm një kujtim, por edhe një mendim, i cili vlen më shumë se gjithçka. 

Diçka për gjithçka

Të dhurosh një bizhuteri në këto ditë festash është gjetja ideale e një dhurate që i mbetet kohës, gëzon personin që e merr dhe krijon një lidhje shpirtërore me të. Something ua ofron këtë mundësi. Ja disa prej tyre : 

Thuaje "Të dua" me një varëse
Kush partner apo familjar nuk do të gëzohej nga fjala më e bukur?! Është një dhuratë që mund t'i dhurohet edhe motrës, mamit, kushërirave apo një personi që e meriton ta lexojë këtë fjalë dhe ta mbajë në qafë gjithë vitin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOMETHING. (@smth_something)

-Vathët "Hoops"

Janë një aksesor i përditshëm dhe shumë në modë dhe mbi të gjitha mund t'i kombinoni lehtësisht. Gjithashtu mund të zgjidhni dhe një palë vathë që mund të vendosen në ditët e festave, për Krishtlindje, Vitin e Ri ose për çdo rast të rëndësishëm që do të keni në vazhdimësi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOMETHING. (@smth_something)

Varëset "Tennis"
Janë një must në sëndukun e gjërave të çmuara të çdo vajze dhe në Something ky model gjendet me një çmim dhe kualitet shumë të mirë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOMETHING. (@smth_something)

Disa dhurata të tjera mund të jenë dhe këto: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOMETHING. (@smth_something)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOMETHING. (@smth_something)

Mos harroni që duke vizituar dyqanin Something mund të kombinoni bizhuteritë tuaja duke i personalizuar ato.

Horoskop