Modë / 18 Dhjetor 2022, 11:35

Ky aksesor do të bëjë çdo veshje tuajën dimërore të duket e shtrenjtë

Ky aksesor do të bëjë çdo veshje tuajën dimërore

Katie Holmes është mjeshtre kombinimesh, prandaj veshjet e saj nuk ndodh të kalojnë pa marrë vëmendje. Tani që është zyrtarisht dimër është shumë e rëndësishme ta luftojmë të ftohtin me stil. E theksojmë- me stil-. Vini re veshjen e yllit të filmave. Asgjë e jashtëzakonshme, xhinse, atlete një pallto dhe një shall. Sërish, në të njëjtën kohë duket kaq cool, por siç mund ta shihni i gjithë sekreti qëndron tek shalli.

Ky aksesor do të bëjë çdo veshje tuajën dimërore

Një prej aksesorëve që bën çdo veshje dimri të duket më e shtrenjtë, më e veçantë dhe më ngrohtë. Një tjetër sekret është materiali, madhësia dhe ngjyra. Zgjidhni kashmirin para çdo materiali tjetër, qëndroni tek ngjyrat e tokës dhe madhësitë oversize nëse doni që veshja të duket wow!

Paratë e shpenzuara për një shall kashmiri nuk janë kurrë investim i kotë. Do ta keni përgjithmonë pjesë të garderobës dhe mund ta vishni me çfarëdolloj stili.

Ky aksesor do të bëjë çdo veshje tuajën dimërore

Ky aksesor do të bëjë çdo veshje tuajën dimërore

Ky aksesor do të bëjë çdo veshje tuajën dimërore

 

 

Horoskop