Familja / 30 Dhjetor 2022, 14:14

Pse shumë çifte ndahen pasi kalojnë festat e fundvitit?

Pse shumë çifte ndahen pasi kalojnë festat e fundvitit?

Po kalojmë periudhën më të bukur të vitit, sipas shumicës së njerëzve dhe çdo vit në ditë si kjo flitet shumë për melankolinë e festave për shkak të mungesës së shoqërimit.Me pak fjalë i referohemi logjikës që mbizotëron dhe thotë se një femër e vetme nuk mund të shijojë frymën e festave, duke u lutur që të kalojnë ditët për të dalë nga melankolia.

Natyrisht, kjo nuk mund të merret si e mirëqenë dhe objektive, prandaj u krijua një sondazh online për të dhënë përgjigje të qarta.A është e rëndësishme për ne që të kemi një partner në Krishtlindje dhe kjo është arsyeja pse nuk hezitojmë të vonojmë një ndarje të planifikuar paraprakisht në mënyrë që të kalojmë pushimet së bashku?Shihni rezultatet e hulumtimit të cilat objektivisht janë me interes të madh:

Sipas këtij sondazhi online të Krishtlindjeve, 84% e grave të moshës 24 vjeç e lart thonë se do të dëshironin që festat t’i gjenin duke puthur. Në anën e kundërt janë vajzat e reja 17-23 vjeç pasi 87% shprehen se preferojnë vetminë gjatë kësaj periudhe.Sa i përket ndarjes gjatë periudhës së Krishtlindjes, 47% nuk ​​e kanë problem ta pranojnë se e shmangin deri në janar për të shmangur melankolinë, ndërsa 69% raportojnë se kjo është diametralisht e kundërt me pushimet verore, ku ndarja është e përshpejtuar!

E vërteta është se është më e trishtueshme të jetosh me një person që nuk i do këto ditë dashurie në emër të shoqërisë, sesa të jesh vetëm.

Në fund të fundit, çfarë ka më mirë se një festë e egër me të dashurat e tij në ditët kur qyteti kërcen në ritmet e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri?

Horoskop