Astroliving / 10 Janar 2023, 16:14

Sipas horoskopit kinez këto janë 3 shenjat do të ''notojnë'' në para gjatë 2023-shit

Sipas horoskopit kinez këto janë 3 shenjat do të
Përveç zodiakut të njohur, ekziston edhe astrologjia kineze. Emri i secilës shenjë nuk ka të bëjë fare me ato që i njohim të gjithë ne, pasi kanë emra kafshësh. Disa nga këta emra janë: tigri, dragoi, gjarpëri e të tjerë. Çdo cikël fillon gjithmonë me miun dhe përfundon me derrin dhe 2023 sipas astrologjisë kineze është viti i lepurit.

Çfarë simbolizon viti i lepurit

Lepuri fsheh fatin dhe durimin si dhe përshpejtimin e disa ngjarjeve dhe rrugëzimin e rasteve që menduam se ishin vonuar. Kështu, viti 2023 parashikohet të jetë shumë pozitiv për shenja të ndryshme dhe të jetë veçanërisht shpresëdhënës dhe optimist për sa i përket hapave të biznesit. Megjithatë, tre do të jenë ata që do të jenë më të favorizuar nga viti i lepurit.

Shikoni më poshtë nëse i përkisni një prej këtyre 3 shenjave:

Lepuri

Lepujt do kenë një vit shumë të mbarë dhe madje do mund të hapen profesionalisht dhe të krijojnë njohje të reja të cilat do u sjellin më shumë të ardhura. Fitimet nuk do të vijnë në tremujorin e parë, por do të ketë shenja pozitive nga fillimi i vitit dhe pas muajit mars do të shohin kuletat e tyre duke u mbushur.

Dhia

Dhia dhe lepuri janë personazhe të ngjashëm dhe në vitin 2023 i përkasin shenjave të zodiakut kinez që do të përfitojnë edhe nga viti i lepurit. Në mënyrë të veçantë, ata do të jenë në gjendje të stabilizojnë sektorin e tyre financiar në gjysmën e parë të vitit dhe të mbyllin vrimat e viteve të mëparshme, ndërsa nga gjashtëmujori i dytë e në vazhdim do të shohin rritje të madhe të fitimeve të tyre.

Qeni

Qeni gjithashtu i përket shenjave të zodiakut që janë jashtëzakonisht të pajtueshëm me lepurin dhe do të përfitojnë veçanërisht nga viti i lepurit. Viti 2022 ishte një vit që i shqetësoi mjaftueshëm dhe kështu në vitin 2023 do të mund të marrin frymën që u duhej. Në veçanti, ata do të mund të parashtrojnë plane në lidhje me karrierën e tyre për të cilën kanë menduar prej kohësh, si dhe ka shumë mundësi që t’u vijnë para të papritura që ata vetë nuk i kanë llogaritur./Abcnews.al

Horoskop