Astroliving / 14 Janar 2023, 21:39

3 shenjat e horoskopit që nuk e marrin dot veten pas një zhgënjimi

3 shenjat e horoskopit që nuk e marrin dot veten pas një

 

 

Kapërcimi i një zhgënjimi në dashuri nuk është diçka aq e lehtë sa mendojnë shumë njerëz, sidomos kur vjen nga dikush që do ‘të jepte jetën’ për ty. Megjithatë, ka disa shenja që vuajnë shumë më tepër për këtë, duke e mbajtur dhimbjen me vete për shumë kohë.

DEMI/ Demi gjithmonë i sheh gjërat nga këndvështrimi personal dhe kjo gjë bën që pritshmëritë e tij të jenë jashtëzakonisht të larta. Si të tilla, zhgënjimet kthehen në ‘dështime’ të mëdha për ta. Si përfundim e marrin shumë seriozisht këtë dhimbje që i shoqëron për muaj apo edhe për vite.

VIRGJËRESHA/ Personat e kësaj shenje janë shumë të fortë, por ndihen shumë të zhgënjyer kur tradhtohen në një histori dashurie. Nuk mund t’i përballojnë pozitivisht sulmet, kritikat dhe situatat, të cilat përfundimisht dalin jashtë kontrollit të tyre. Kjo shenjë mund të mos i tregojë qartë ndjenjat e veta, por e gjitha kjo bën që të traumatizohet dhe t’i duhet shumë kohë për të kapërcyer këtë ndjenjë kaq delikate. Nuk e harrojnë tradhtinë, sespe besojnë se kështu sigurohen që s’do t’u ndodhë përsëri.

AKREPI/ Personat e lindur nën shenjën e Akrepit nuk janë në gjendje t’i përballojnë me lehtësi gjërat që nuk ndodhin siç dëshirojnë dhe i kanë ëndërruar ata. Mund të duket se ata kurrë nuk do të pendohen ose zhgënjehen, por në fakt e durojnë zhgënjimin në dashuri në qoftë se ndiejnë dhe kanë një pjesë të fajit.

Horoskop