Astroliving / 15 Janar 2023, 13:49

Sipas astrologëve dashuria do t'i trokasë në derë vetëm kësaj shenje gjatë shkurtit

Sipas astrologëve dashuria do t'i trokasë në derë

Në ndryshim nga janari që ju gjeti single, duket se muaji i dytë i vitit, shkurti, do t’u japë zgjidhje një herë e mirë të gjitha problemeve të zemrës. Këtë nuk e themi ne, por yjet që kanë parashikuar një histori të bukur dashurie për Dashin.

Të lindurit në shenjën e parë të horoskopit pritet të kenë një shkurt sa më intensiv për sa i përket çështjeve të zemrës. Do të ndiheni gjithë kohës të mikluar dhe joshur nga personat që ju rrethojnë, si dhe më në fund do të mund të gjeni atë që kërkonit prej kohësh. 

Të gjithë ata që kanë dalë nga një marrëdhënie afatgjatë nuk duhet të frikësohen nga rreziku i dështimit, apo të mos qenit në lartësinë e duhur për të provuar emocione të reja. Kjo është një sfidë që do ta kaloni me sukses.

Gjysma e parë e shkurtit do të shoqërohet kryesisht me flirtime dhe ndjesi sporadike, kurse fundi i muajit është ajo periudhë që do t’ju të bëjë të ndieni sërish fluturat në stomak. Shijojeni!

Horoskop