News / 20 Janar 2023, 15:10

Doni të mos shpenzoni kaq shumë kohë në rrjetet sociale? Instagram shton veçorinë që ju ndihmon

Doni të mos shpenzoni kaq shumë kohë në rrjetet sociale?

Dëshironi të flini ose të bëni një pushim nga mediat sociale, por njoftimet ju tundojnë të kontrolloni aplikacionet përsëri dhe përsëri? Jo më, pasi Meta ka lëshuar një veçori të re për përdoruesit e saj në Instagram që do t'i lejojë ata të heshtin përkohësisht njoftimet push gjatë kohës së pushimit. 

Jo vetëm kaq, por veçoria e re do t'u dërgojë gjithashtu një përgjigje automatike ndjekësve tuaj në Instagram duke i informuar ata që të mos ju dërgojnë mesazhe në mënyrë që të mund të fokusoheni në meditimin, drejtimin e automjetit, studimin ose vetëm gjatë pushimit tuaj të vogël nga bota dixhitale, shkruajnë mediat e huaja. 

Doni të mos shpenzoni kaq shumë kohë në rrjetet sociale?

Duke lançuar 'Quiet Mode' në Instagram, Meta thotë se dëshiron të ndihmojë njerëzit të përqendrohen dhe t'i inkurajojë njerëzit të vendosin kufij me miqtë dhe ndjekësit e tyre. Kjo veçori  do t'i lejojë përdoruesit e Instagram të menaxhojnë kohën dhe fokusin e tyre dhe të kufizojnë aktivitetin e tyre në mediat sociale.

Horoskop