Familja / 27 Janar 2023, 13:27

Ky është tipari i ish-të dashurit/dashurës që nuk e harrojmë dot kurrë

Ky është tipari i ish-të dashurit/dashurës që nuk e

Shikimi, zëri, duart, sytë… Cila karakteristikë  e partnerit tonë është ajo që nuk mund ta harrojmë, edhe nëse e kemi tejkaluar plotësisht? Mirëpo e vërteta qëndron në një kuptim tjetër.Aroma është, sipas hulumtimeve, e vetmja gjë për një person që askush tjetër nuk mund ta imitojë, edhe nëse ata vendosin të njëjtin parfum ose lajnë rrobat e tyre me të njëjtin zbutës pëlhure si ata.

Dashuria është kimi dhe instinkt që të nxjerr nga trupi dhe të gjallëron shqisat. Për këtë arsye po “vdesim” të nuhasim partnerin kur jemi mirë dhe t’i përkulemi në qafë kur nuk jemi.
Për fat të keq ose për fat të mirë, shkenca ende nuk ka shpjeguar përse edhe vite pas ndarjes, edhe kur ka përfunduar çdo kujtim tjetër i ish-partnerit tonë, aroma e tij nuk zbehet kurrë.

Le të themi, pra, që ish i dashuri juaj mund të kalojë pas jush, në një vend plot me njerëz, por megjithatë nuk ka se si të mos e kuptoni se kush është dhe se është afër jush.

Nuk e dimë nëse aroma e tjetrit na bën të dashurohemi vërtet pas tij, por e dimë që ky element është e vetmja gjë që me kalimin e kohës do ta mbani mend në çdo detaj kur ta kujtoni.

Horoskop