
Si të vishni UGG, 5 ide për t'u frymëzuar menjëherë
Ka nga ata që nuk i preferojnë ndoshta shumë, por ka dhe nga ata që i duan pa kushte dhe do t’i vishnin nga mëngjesi në mb...
Përbërësit: gjizë, 4 patate, 400 g fasule (të ziera), qepë e njomë, djathë Parmigiano dhe pak mustardë.
Përgatitja: Pastroni patatet, shpojini me një pirun dhe vendosini në mikrovalë për rreth 12 minuta. Ndërkohë, në një enë shtoni gjizën, fasulet, qepët e copëtuara dhe mustardën. Përziejini derisa të përftoni një masë homogjene.
Pritni patatet me një kryq në mes, duke nxjerrë tulin e patateve për të formuar kështu një hapësirë për mbushje. Shtoni në secilën prej tyre nga masa e përgatitur me gjizë dhe mbi të vendosni pak djathë të grirë. Vendosini në furrë të piqen për rreth 5 minuta, derisa djathi të shkrihet. Ju bëftë mirë!
Ka nga ata që nuk i preferojnë ndoshta shumë, por ka dhe nga ata që i duan pa kushte dhe do t’i vishnin nga mëngjesi në mb...
Shpërthimi i vullkanit Marapi në Indonezi gjatë fundjavës, i ka marrë jetën 11 alpinistëve të gjendur pranë krate...
Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Queens të New York- ut, ku janë vrarë katër anëtarë të një famil...