News / 28 Janar 2023, 13:19

Fotoja simbol e Javës së Modës në Paris, supermodelja ushqen me gji vajzën e vogël

Fotoja simbol e Javës së Modës në Paris, supermodelja ushqen

Imazhi i supermodeles Mara Maurer është simboli i javës së modës pariziane të këtij fillimi të vitit 2023.

Një panoramë se si të pajtohen profesioni dhe amësia.

Sapo Mara zbriti nga pasarela nxitoi për të ushqyer me gji Nora-Jones, vajzën e saj.

Nora-Jones ka lindur më 31 korrik 2022. Ende s'i ka bërë 1 vjeç.

Fotoja u bë virale dhe është pëlqyer e komentuar në rrjet.

Fotoja simbol e Javës së Modës në Paris, supermodelja ushqen

Fotoja simbol e Javës së Modës në Paris, supermodelja ushqen

Fotoja simbol e Javës së Modës në Paris, supermodelja ushqen

Horoskop