Mirëqenie / 28 Janar 2023, 16:45

Ky është burri më i bukur në botë, sipas shkencës. Ja 9 të famshmit që e pasojnë

Ky është burri më i bukur në botë, sipas shkencës.

Ylli i Bridgerton Regé-Jean Page është kurorëzuar si burri më simpatik në botë, sipas një metode shkencore antike që llogarit simetrinë e tipareve.
Aktori 34-vjeçar ka luajtur Simon Basset, Duka i Hastings në serialin e Netflix, rezultoi 93.65% i saktë për Raportin e Artë Grek të Bukurisë Phi, i cili mat përsosmërinë fizike.

Ky është burri më i bukur në botë, sipas shkencës.
I dyti rezultoi ylli i Men In Black, Chris Hemsworth me 93.5 3 %,

Ky është burri më i bukur në botë, sipas shkencës.

Michael B Jordan nga Black Panther u radhit i treti me 93.46 %

Ky është burri më i bukur në botë, sipas shkencës.

dhe këngëtari Harry Styles ishte i katërti me 92.30%.

Ky është burri më i bukur në botë, sipas shkencës.
Lista u përpilua duke përdorur teknikat më të fundit të kompjuterizuara nga kirurgu kozmetik i fytyrës në Harley Street, Dr. Julian De Silva, i cili përdor teknologjinë në punën e tij.

Lista e publikuar tregonte 10 meshkujt e famshëm më të pashëm në botë sipas Raportit të Artë të Bukurisë. Lista vazhdon si më poshtë:

Ky është burri më i bukur në botë, sipas shkencës.

Ky është burri më i bukur në botë, sipas shkencës.

Ky është burri më i bukur në botë, sipas shkencës.

Ky është burri më i bukur në botë, sipas shkencës.

Ky është burri më i bukur në botë, sipas shkencës.

Ky është burri më i bukur në botë, sipas shkencës.

Horoskop