News / 29 Janar 2023, 14:55

U ndanë pas 12 ditësh martesë, producenti i dhuron një pjesë të trashëgimisë yllit Pamela Anderson

U ndanë pas 12 ditësh martesë, producenti i dhuron një

Edhe pse kanë kaluar më shumë se 30 vjet nga shfaqja për herë të parë e serialit të njohur ‘’Baywatch’’, Pamela Anderson vazhdon të mbahet mend si rojtarja e plazhit më e njohur e të gjitha kohërave. Së fundmi, aktorja e njohur është bërë pjesë e titujve kryesorë të shtypit rozë për shak të një dhurate bujare të ish-bashkëshortit të saj, producentit Jon Peters. Ehe pse martesa e tyre jetëshkurtër zgjat vetëm 12 ditë, ai ka vendosur t'i lërë trashëgimi 10 milionë dollarë nga pasuria e tij.

"Unë do ta dua gjithmonë Pamela-n dhe ajo do të jetë gjithmonë në zemrën time. Kështu që një pjesë e pasurisë time, plot 10 milionë dollarë, janë për atë kurdo që të ketë apo të mos ketë nevojë. Ajo as që e di këtë. Askush nuk e di në fakt. Edhe unë mbase s’duhet ta thoja fare”, ka treguar 77-vjeçari.

Peters u takua me Anderson kur ajo jetonte në rezidencën e Playboy gjatë viteve 1980, por u martuan në  2020-n pak para fillimit të pandemisë COVID-19.

Horoskop