Personazh / 31 Janar 2023, 14:24

Kjo është gjëja e vetme që Jona Spahiu s'do të donte të humbte kurrë

Kjo është gjëja e vetme që Jona Spahiu s'do të

U bë disa kohë që televizionit i mungon sharmi dhe ëmbëlsia e Jona Spahiut. Modetaroja e njohur është shkëputur nga magjia e ekranit të vogël për t’u zbukuruar jetën njerëzve me agjencinë e saj të organizmit të eventeve. Ajo ishte e ftuara jonë e radhës që na ka treguar se ç'mban në çantën e saj.

Edhe pse kanë kaluar më shumë se dy vite nga shfaqja e Covid-19, pandeminë që ndryshoi kryekëput jetën e miliona njerëzve në botë, duket se gjurma e tij vijon të mbetet e pranishme të shumë prej nesh. Kjo është arsyeja që Jona Spahiu nuk del kurrë mban gjithmonë me vete një dezinfektues duarsh.

Paraqitja vizuale e ideve është një nga komponentët kryesorë në punën e re të saj, ndaj nuk del kurrë nga shtëpia pa i-Pad. Megjithatë teknologjia nuk mund të zëvendësojë kurrsesi kënaqësinë që të japin shënimet e shkruara me dorë, në atë që Jona e quan bllokun e jetës. Po i humbi, as ajo vetë nuk e di ç’mund t’i ndodhë!

Në çantën e saj ka hapësirë edhe për gjërat apo vanitetet e gocave si parfumi, parfumi i flokëve, krem i duarve apo lloje të ndryshme buzëkuqesh që nuk i përdor thuajse kurrë. E dini që mami Jona e ka Raidenin gjithmonë me vete? Dhe jo, nuk e kemi fjalën për fotografi të tij, por lodra dhe krijime të tij. E dini ç’do të bënte Jona nëse do të harronte portofolin në shtëpi? Do të përdorte lekët që mban gjithmonë në xhepin e brendshëm. Për më shumë, shihni videon më poshtë:

ne çanten time jona spahiu

Horoskop