Modë / 1 Shkurt 2023, 14:05

Mënyra se si visheni tregon gjithçka për personalitetin tuaj, zbuloni çfarë tipi keni

Mënyra se si visheni tregon gjithçka për personalitetin tuaj,

Ekspertët besojnë se rrobat që vishni çdo ditë mund të tregojnë shumë për personalitetin tuaj.Nëse garderoba juaj dominohet nga ngjyrat e gëzueshme dhe nëse keni veshje të ndryshme varet nga shija dhe preferencat tuaja.Blogerja e famshme e modës Tracy Dinunzio zbuloi se çfarë mund të thotë një analizë dollap për një grua.

Ju keni shumë rroba marke
Nëse çdo veshje ka një logo, një grua mund të përpiqet të fshehë identitetin e saj të vërtetë. Gratë që blejnë vetëm marka shpesh duan të fshehin diçka, diçka që nuk duan që bota ta shohë dhe ta dijë, beson blogerja.

Keni shumë rroba që nuk i vishni
Këta janë ndoshta njerëz që e kanë të vështirë të lënë pas të kaluarën e tyre. Personat e tillë shpesh janë shumë të inatosur dhe plot frikë, si dhe janë ndër llojet e femrave me ankth.

Keni rroba të pa veshura me etiketa
Trejsi shpjegon se gratë që kanë veshje pa hequr etiketën kanë një vizion për të ardhmen, por nuk e kuptojnë atë, zakonisht sepse kanë frikë. Ata nuk janë të lidhur me të kaluarën, por në vend që të fillojnë dhe të bëjnë diçka konstruktive, preferojnë të blejnë rroba për një jetë tjetër dhe të mos i veshin ato, shpjegon Trejsi.

Nuk blini ngjyra të gëzueshme
Tek femrat në dollapët e të cilave dominojnë veshjet e bardha dhe të zeza, lind dëshira për t’u zhdukur dhe për të mos rënë në sy. Ndoshta atyre i mungon vetëbesimi, ose janë introvert ose i frikësohen ngjarjeve shoqërore dhe takimit me njerëz të rinj, thotë Trejsi.

Vetëm pantallona në dollap
Femrat që veshin vetëm pantallona dhe refuzojnë të veshin funde dhe fustane janë zakonisht njerëz interesantë, por për shkak të kontekstit social ata mendojnë se duhet të shtypin seksualitetin e tyre në mënyrë që të përshtaten me mjedisin dhe botën e biznesit.

Keni shumë rroba të njëjta
Nëse gratë veshin pantallona të zeza dhe këmisha të bardha dhe kanë një numër të madh të rrobave të njëjta në dollapin e tyre, ato kanë frikë nga ndryshimet në marrëdhënie dhe në punë.

Horoskop