News / 2 Shkurt 2023, 19:41

Quiz për të testuar shikimin tuaj: E dalloni dot leopardin në foton e mëposhtme?

Quiz për të testuar shikimin tuaj: E dalloni dot leopardin në

Fotoja është bërë në Rajasthan, një shtet në Indinë veriore, nga fotografi Sudhir Shivaram.Ata me sy të mprehtë do të jenë në gjendje të dallojnë leopardin e kamufluar në rrethinën e tij, duke pritur për vaktin e tij të ardhshëm.

“Ky vend është shtëpia e shumë leopardëve përshkak të terrenit të tij shkëmbor,” tha Sudhir.

Leopardi kishte dalë nga strofka e tij dhe po pushonte.

Fotografi i kafshëve të egra mbajti një distancë midis tij dhe grabitqarit për sigurinë e tij.

“Unë e bëra foton me një largësi nga leopardi prandaj është vërtet e vështirë ta gjesh atë,” tha fotografi.

Quiz për të testuar shikimin tuaj: E dalloni dot leopardin në
Ata janë kafshët më adaptive dhe mund të sulmojnë lehtësisht gjitarët më të vegjël, zogjtë dhe ndonjëherë edhe bagëtitë.

“Për sa kohë që ne nuk i shqetësojmë ata, ata nuk ndërhyjnë në jetën tonë dhe ne bashkëjetojmë së bashku,” u shpreh ai.

Horoskop