Modë / 2 Shkurt 2023, 20:50

Duhet t'i keni patjetër një palë të tilla, ky model xhinsesh nuk del kurrë nga moda

Duhet t'i keni patjetër një palë të tilla, ky model

Duhet ta pranojmë se xhinset nuk dalin kurrë nga moda, por disa modele xhinsesh, po. Megjithatë ka një model që ju reziston të gjitha kohërave.

Sido që të jenë trendet e momentit, nga të gjera në të ngushta pas trupit – xhinset me prerje të drejtë, pra që kanë të njëjtën gjerësi nga fillimi në fund, janë gjithmonë IN.

Ky model ka qenë i pranishëm që nga vitet ’90 dhe i ka rezistuar kohës. Këto xhinse krijojë një siluetë elegante dhe komode; nuk krijojnë probleme për të veshur çizme.Përpos çizmeve, xhinset me prerje të drejtë mund të vishen me shapka, sandale, këpucë me takë, atlete etj.

Duhet t'i keni patjetër një palë të tilla, ky model

Prandaj nëse po kërkoni një model që nuk do të dalë kurrë nga moda, ja ku e keni.

Duhet t'i keni patjetër një palë të tilla, ky model

Duhet t'i keni patjetër një palë të tilla, ky model

Duhet t'i keni patjetër një palë të tilla, ky model

Duhet t'i keni patjetër një palë të tilla, ky model

Horoskop