Astroliving / 2 Shkurt 2021, 18:15

Horoskopi i muajit SHKURT: UJORI dhe PESHQIT

Horoskopi i muajit SHKURT: UJORI dhe PESHQIT

Nga Paolo Fox

Ujori

Datat 10 dhe 11 janë të rëndësishme për të lindurit e shenjës së Ujorit. Mund të merrni një lajm që do të ndryshojë gjithçka. Ju ka pushtuar një mërzi e madhe, një ndjenjë pakënaqësie që s’duhet t’ju shtyjë në zgjedhje irracionale. Ndryshimet që mendoni nuk mund të realizohen gjithmonë në një kohë të shkurtër. Nëse nuk gjeni një zgjidhje, ideja e pavarësisë mund të bëhet shumë e lodhshme.  

Për sa i përket sferës sentimentale, kjo mund të konsiderohet si një fazë revolucionare. Nëse jeni të lidhur, do t’ju shtohet dëshira për t’u shpërngulur, për të nisur një jetë gjetkë, shumë më ndryshe nga kjo që keni bërë deri më sot. Por nëse jeni prej vitesh të lidhur me dikë, mund t’ju lindë nevoja për të pasur një lidhje paralele, sa për të ndier një shtysë të re. Do të jenë më të ndërlikuara marrëdhëniet prind-fëmijë, nëse secila palë kërkon të imponojë vullnetin e vet. Datat 10 dhe 11 janë të mbushura me emocione, por do të ndiheni pak më të rënë moralisht më datë 17. Bëni kujdes me vendimet që merrni dhe mos abuzoni me shëndetin.

Shëndeti do durim, problemet duhen trajtuar me radhë. Ujori nuk kujdeset shumë për shëndetin, por shkon te mjeku vetëm kur është e domosdoshme. Me gjasa këtë muaj do të kaloni shumë ditë stresuese, sa do të ktheheni të drobitur nga puna. Shmangni mundimet e tepërta në datat 4, 5, 17, 18, 24 dhe 25.

 

Peshqit

Shkurti dhe marsi janë muaj ngritjesh në detyrë. Edhe ata që s’kanë lëvizur mund të mendojnë për një projekt të ri në pranverë. Një ndryshim i vogël mund të ndihet që më datë 12. Ata që janë vartës ndoshta nuk veprojnë dot si duan, por ndërkohë mund të kërkojnë diçka më shumë. Periudhë e mbarë për ata që kanë ndër mend të realizojnë një ide të bukur, sidomos më datë 18. Nuk duhet të anashkaloni miqësitë e sinqerta, pasi në këtë periudhë revolucionesh të rëndësishme duhet të hapeni me dikë. Do t’ju ndihmojë edhe të gjeni shtysën e duhur. Ata që të njohin mirë e dinë që duhet të dalësh vetë nga telashet dhe problemet në të cilat përfshihesh shpesh pa dëshirën tënde.

Ka ardhur çasti që të bëni veprime konkrete për të treguar dashurinë tuaj. Edhe ata që nuk janë në kërkim të një lidhjeje mund të përjetojnë diçka të rëndësishme. Kush është ndarë, do të gjejë menjëherë dikë tjetër për t’u lidhur. Ky është viti i duhur për t’u martuar, bashkëjetuar, për të gjetur shtëpi ose për ta ndërruar atë. Ndaj shumë të dashuruar do të ndërmarrin projekte të rëndësishme që mund të shtrihen edhe në vitin 2022. Mund të lindë një dashuri me dikë të largët ose në rrjetet sociale.

Pavarësisht ulje-ngritjeve, duket se gjërat po shkojnë më mirë. Ndërhyrjet e vogla estetike do të kenë sukses. Ndikimi i Diellit në shenjën tuaj më datë 18 do t’jua shtojë energjinë.  

Horoskop