
Çfarë është de-influencing? A është ky fundi i ''profesionit'' të influencuesve në rrjete sociale?
Sa më shumë kalon koha, aq më shumë bindemi se jeta që shohim në Instagram e TikTok në fakt nuk ka asnjë ngjashmë...
Një darkë e lehtë dhe e shijshme nga Maison de goût
Përbërësit: Penne Rigate 150 g për person (450 g për 3 persona), Parmigiano Reggiano 100 g, Gongorzola 120 g, Taleggio 100 g dhe Graviera (Djathë kaçkavall) 100 g, panna 200 g, pak gjalpë, kripë dhe piper i bardhë.
Përgatitja: Gjatë kohës së zierjes së makaronave, përgatisim salcën duke shtuar në një tigan të thellë gjalpin, panna-n dhe djathërat me rradhë. Kontrollojmë shijen e kripës piperit dhe në fund shtojmë makaronat jo të gatuara plotësisht, që të përfundojnë gatimin në salcë brenda. Ju bëftë mirë!
Sa më shumë kalon koha, aq më shumë bindemi se jeta që shohim në Instagram e TikTok në fakt nuk ka asnjë ngjashmë...
Blerina Toçila ishte një nga nënat e ftuara ditën e sotme në “Shije Shtëpie” për të ndarë historin&...
Ndjesia e ankthit dhe stresit në punë shpeshherë nuk merren seriozisht nga pjesa më e madhe e njerëzve ndonëse kanë një...